Ophalen in de showroom

In plaats van een pakket te ontvangen, kan je er ook voor kiezen om je bestelling op te halen in de showroom. Kies voor betalen met pin, en je hoeft pas af te rekenen als je daadwerkelijk komt ophalen in de showroom! Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten.
Na bestelling ontvang je van ons een email met leverindicatie, hier kan je in de gaten houden wat de verwachte dag is waarop je bestelling klaar zal liggen.
Wanneer de bestelling klaar ligt, ontvang je een mail.
Kom nog niet langs wanneer je de email nog niet hebt ontvangen, want de bestelling ligt dan nog niet klaar.