Ik heb een beschadigd of verkeerd artikel ontvangen, wat moet ik doen?

Wat vervelend dat je een artikel met schade of een verkeerd artikel hebt ontvangen! Klik hier om contact met ons op te nemen. Stuur foto’s van het beschadigde of verkeerde product mee in je bericht, met je ordernummer en een omschrijving van de fout. Onze klantenservice helpt je verder.

Woon je in Nederland? Dan krijg je een retouretiket om het product met schade gratis retour te sturen.

Woon je buiten Nederland, maar in de EU? Laat dan weten op welke weekdag GLS langs kan komen om het product terug op te pikken.

Wil je liever korting?

Heeft je product een lichte schade en vind je terugsturen teveel gedoe? Geef dit aan in de mail waarin je de schade aanmeldt. We gaan dan kijken of een korting mogelijk is.